naar boven
Een baken in de fiscale wereld voor ondernemer én investeerder

Werkwijze

De hands-on mentaliteit van ons team zorgt ervoor dat iedereen betrokken is bij een project met zijn eigen specialisme. Ook werken wij samen met andere (internationale) kantoren, door u of ons ingeschakeld, op gebieden waar niet onze expertise ligt, maar welke wel benodigd zijn om een compleet en duidelijk overzicht te krijgen van de casus. Denk aan familie- en erfrecht, arbeidsrecht en natuurlijk de notaris.

Onze tarieven zijn helder en wij specificeren de door ons bestede tijd nauwkeurig. Waar mogelijk geven wij een fixed fee af, in ieder geval voor de jaarlijkse compliance werkzaamheden.

Administraties kunnen online (via PC of mobiele app) of offline bij ons aangeleverd worden. Wij zijn altijd digitaal (via de mail als ook via de app) en telefonisch benaderbaar.

Met Lucass, een sub-onderneming van De Monchy & Röben Fiscaal Advies, voorzien wij in een online administratie-oplossing waar zowel de cliënt als wij in kunnen werken. Daarvoor gebruiken wij de software van Twinfield, Kluwer. Tarieven voor Lucass zijn afhankelijk van de gekozen werkwijze. Als u veel zelf doet, heeft u wel de zekerheid van een boekhouder, die op hoofdpunten met u meekijkt en eventueel rapportages opstelt,  maar wel lagere kosten. U kunt er ook voor kiezen om al dan niet op dagelijkse basis de administratie digitaal aan te leveren welke wij vervolgens voor u boeken. Afhankelijk van het gekozen servicepakket heeft u in dat geval een up-to-date inzicht in de cijfers van uw onderneming. Daarnaast worden de BTW- en loonheffingenaangiften en betalingsopdrachten natuurlijk tijdig ingediend respectievelijk verstrekt. Na afloop van het boekjaar worden de jaarrekening en winstaangifte opgesteld.

Voor Lucass  hanteren wij 3 verschillende pakketten, een low budget pakket, een standaard pakket en een uitgebreid pakket Voor meer informatie over onze online administratie services verwijzen wij u graag naar de website www.lucass.amsterdam.

Voor al onze cliënten hebben wij een cliëntenportaal beschikbaar waar u veilig kunt inloggen (via deze website of mobiele app) in uw persoonlijke en beveiligde online omgeving. In dit portaal delen wij met u uw aangiften, overeenkomsten, jaarrekeningen etc. U kunt deze documenten bekijken en accorderen (eventueel met digitaal beveiligde handtekening). Het portaal fungeert tevens als uw online archief.
Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een keer kennis maken in een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u te allen tijde graag te woord.

De Monchy & Röben Logo

Jan Luijkenstraat 12
1071CM Amsterdam
Nederland

T: +31 (20) 6720183
F: +31 (20) 6720371
E: info@dmrfa.nl
W: www.dmrfa.nl

Copyright © 2018 De Monchy & Röben, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Supreme being 21.3