naar boven
Een baken in de fiscale wereld voor ondernemer en investeerder

mr. Theodoor H.B. de Monchy

Partner en Fiscalist

Theodoor heeft fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Tijdens zijn studie werkte hij op de Amsterdamse Optiebeurs bij het handelshuis Cross Options. Na zijn studie was hij werkzaam als belastingadviseur bij PriceWaterhouseCoopers te Amsterdam.

In 2003 heeft hij De Monchy Fiscaal Advies opgericht teneinde te voorzien in de toenemende vraag naar een financiële en fiscale dienstverlener met kennis van zaken en een lage drempel.

Theodoor adviseert ondernemingen over hun bedrijfs- en financieringsstructuur en begeleidt (ver)kooptrajecten en fusies. Daarnaast adviseert hij DGA’s over bedrijfsoverdrachten al dan niet binnen familiesfeer. Theodoor is van huis uit fiscalist, maar inmiddels ook specialist op het gebied van de toezichtwetgeving waaronder de AIFMD en de Wet op het financieel toezicht. Hij structureert beleggingsinstellingen, stelt prospecti op, en vraagt vergunningen aan bij de AFM en DNB.

Theodoor is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en een van de leden van de Commissie beroepszaken van de NOB.

Contact

E thbdemonchy@dmrfa.nl
T 0031-20-6720183
M 0031-6-54712206

in mr. Theodoor H.B. de Monchy
Sla op met vCard
Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een keer kennis maken in een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u te allen tijde graag te woord.

De Monchy & Röben Logo

Jan Luijkenstraat 12
1071CM Amsterdam
Nederland

T: +31 (20) 6720183
F: +31 (20) 6720371
E: info@dmrfa.nl
W: www.dmrfa.nl

Copyright © 2018 De Monchy & Röben, Amsterdam, Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt door Supreme being 21.3